Rólam

Üdvözöllek,

Urbancsók Marcell vagyok, az Urbancsók PHOTO megálmodója.

2017 óta foglalkozok fotózással és filmezéssel.

Meggyőződésem, hogy mindenkiről lehet jó felvételeket készíteni és ezt szeretném is bebizonyítani a leendő ügyfeleimnek is! 🙂

Bármilyen fotózás alkalmával amikor beengedtek az intim szférátokban elengedhetetlen, hogy ne stresszfaktorként hanem egy élménynek éljétek meg a fotózást. Ehhez szükséges, hogy a modell és fotós között olyan bizalmi kapcsolat alakuljon ki, aminek köszönhetően fel tud oldódni a fotóalany és egy jó élménnyel, elégedetten és jó képekkel a birtokában távozik fotózásról.

Az előbb felsorolt kritériumok az Én célom, hogy ezeket mind megtudjuk valósítani, amihez a több éves rutinommal és vidám, közvetlen személyiségemmel állok a rendelkezésetekre. 🙂

Az esküvős, családi és stúdiós felkéréseken túl a vállalati szférában is igyekszem a klienseim kéréseinek eleget tenni. Több éves „Multis” tapasztalattal és Kereskedem – Marketing diplomával magam mögött rálátásom van a cégeknél fellelhető olyan hiányosságokra, amiken javítva, nagyobb figyelmet érhetünk el a saját piacunkon.

Az egyik módja, hogy kitűnjünk a versenytársak közül az, ha az online és fizikai térben is a tekintetet megragadó és meggyőző arculattal találják szembe magukat az ügyfelek az ott dolgozókról és a folytatott tevékenységről.

Meghoztam a kedved egy fotózáshoz?

Keress fel bátran elérhetőségeim egyikén!