Az esküvő a szerelmesek életének egy meghatározó napja, aminek a megszervezésére rengeteg időt és energiát fordítanak, hogy mindig elégedetten és jó szívvel emlékezzenek vissza. Pont ezért úgy gondolom, hogy egy nagy terhet tudok levenni a vállatokról, ha hozzám fordultok és minden tudásom szerint azon leszek, hogy a lehető legjobb képeket készítsem el rólatok a tőlem megszokott magas minőségben. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson elengedhetetlen az a bizalmi kapcsolat, amit az előkészületektől a nagy napig építünk közösen, majd ennek egy baráti hangvételű, felhőtlen együtt működés lesz az eredménye.

 

Videós barátommal már sok éve összeszokott párost alkotunk. Amennyiben egy modern mozifilmet is szeretnétek viszont látni a nagy napotokról, ajánlom figyelmetekbe közös csomagunkat. Azon túl, hogy kevesebb egyeztetés és szervezkedés szükséges részetekről, hogy a megfelelő fotóst és videóst is megtaláljátok és azon izguljatok, hogy esetlegesen nehogy hátráltassák egymás munkáját a megismételhetetlen pillanatoknál, összevont csomagajánlatunk esetén kedvezménnyel is kedveskedünk a minket választóknak.

 

Természetesen nem csak egész napos esküvők esetében, hanem akár csak szertartás és az azt követő kreatív fotózással-videózással is kereshettek minket.

Te is ilyen esküvői fotókat és videót szeretnél?

Ajánlatért kérlek keress fel elérhetőségeim egyikén, az esküvőtök rövid, vázlatszerű összefoglalójával.